24pay
24pay
24pay

Aktuality
zo sveta
e-commerce

Najnovšie články

Predautorizácia

Vyhnite sa storno platbám vďaka užitočnej funkcii Platobnej brány 24pay - Predautorizácii. Predautorizované platby sú vopred autorizované platby kartou, pri ktorých sú finančné prostriedky na účte zákazníka rezervované, no zatiaľ nedošlo k ich prevodu.
Čítať viac
Vianočné online nakupovanie - muž

Bezpečné vianočné online nakupovanie

Vianoce sú obdobím radosti, darčekov a online nakupovania, ktoré sa každý rok teší väčšej obľube. S jeho rastúcou popularitou rastie však aj riziko podvodov a zneužitia platobných kariet cez internet. Prinášame vám niekoľko tipov, ktoré môžu pomôcť vašim zákazníkom nakupovať cez internet nielen pohodlne, ale aj bezpečne.
Čítať viac
Platba kartou cez POS terminál

Udržte si zákazníkov vďaka moderným POS terminálom

Efektívne a bezpečné spracovanie platieb je v dnešnom, rýchlo sa rozvíjajúcom svete, nevyhnutnosť. K zmene platobných zvyklostí výrazne prispela aj pandémia, ktorá urýchlila prijatie nových technológií aj prechod z hotovostných na bezkontaktné platby. Spotrebitelia si na nich nielen zvykli, ale aj obľúbili. Aj preto by mala mať každá prevádzka, ktorá si chce udržať zákazníkov, možnosť platiť bezhotovostne. Prečítajte si o výhodách POS terminálov 24pay.
Čítať viac

Novinka - Click to Pay

Na Slovensko prichádza služba Click to Pay, ktorá výrazne zjednoduší a urýchli platby na internete. Ide o bezpečnú platobnú metódu založenú na inteligentnom zabezpečení. Nakupujúci už nebude musieť vypĺňať údaje zo svojej platobnej karty.
Čítať viac
Logomark 24pay

Príbeh 24pay

Sme spoločnosť, v ktorej sa vyspelé technológie stretávajú s ľuďmi, aby sme našim klientom poskytovali potrebné a výkonné riešenia. Vo finančných službách táto odvaha často znamená zamerať sa na zložitosti alebo komplikácie, ktoré sú typické len pre finančné produkty. Našou snahou je prekonávať očakávania klientov a viesť Slovensko k bezpečnej forme bezhotovostných platieb.
Čítať viac
usercross